LA FEDERACIÓ

A Cocemfe Catalunya som una entitat sense afany de lucre que representem el sector de la discapacitat física i orgànica a Catalunya i treballae,per assolir la plena normalització de les persones amb discapacitat. Per aconseguir dita normalització treballem en els camps de l'accessibilitat universal, la inserció laboral de les persones amb discapacitat, l'educació en valors i hàbits de vida saludables per a prevenir futures malalties i el foment de l'esport de les persones amb discapacitat.

La nostra confederació és constituïda per la unió voluntària d’associacions integrades per:

 

COCEMFE Barcelona 

COCEMFE Tarragona

COCEMFE Lleida

COCEMFE Girona

que en la seva totalitat o majoritàriament estan formats per persones amb discapacitat física i orgànica.

 

En efecte, COCEMFE Catalunya neix com a eix integrador del territori català per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física i orgànica, i treballa en consonància amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per promoure la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat.

12112121.png
Cocemfe_Barcelona_P.png
Cocemfe_Lleida_P.png
Cocemfe_Girona_P.png

01

Missió

La Missió de COCEMFE Catalunya és el reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat física i orgànica, promoure la màxima aplicabilitat de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat i proporcionar els instruments necessaris per al seu degut compliment en la societat actual.

 

Encara que l’àmbit de l’actuació sigui la Comunitat Autònoma de Catalunya, COCEMFE Catalunya mitjançant la seves confederacions provincials fa incidència en l’àmbit de la discapacitat, promovent i difonent la política de reivindicació a tot l’Estat Espanyol. 

02

Visió

COCEMFE Catalunya s'alinea amb la política dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, per al foment global de la democràcia, justícia social i valors ètics d'acord amb les seves entitats membres, d'acord amb la cultura de solidaritat.

 

A COCEMFE Catalunya, la justícia social impera a les seves bases fonamentals per afavorir el moviment de defensa dels drets de les persones amb discapacitat.

03

Valors

COCEMFE Catalunya en consonància amb COCEMFE es regeix pels principis de respecte de la dignitat de les persones, diversitat de les persones, igualtat entre homes i dones, solidaritat i cooperació, compromís social, transparència i responsabilitat, democràcia i qualitat.